Devotees uit Zwitserland maakten via het Telegram kanaal melding van een wonder en zegening. In de kamer waar OM Chanting wordt beoefend, verschijnt Vibhuti (heilig as) op foto’s van Mahavatar Babaji, Paramahamsa Vishwananda, op Padukas (sandalen die symbool staan voor de Voeten van de Heer) en beeldjes, waaronder die van Maria.

Volg dagelijks ervaringen met OM Chanting van over de hele wereld via het telegram kanaal.

De deelnemers van de OM Chanting-cirkel hebben de kans om hun intenties of een naam van een persoon, die heling nodig heeft, in het midden van de binnenste cirkel te leggen. Het is ook mogelijk om de OM Chanting-sessie met een speciale intentie te doen. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens de volle maan. Deze maand is opgedragen aan de innerlijke vrede en wereldvrede. OM Chanting geeft je de mogelijkheid om dienstbaar te zijn aan de mensheid. Het wordt een onbaatzuchtige dienstverlening aan onze naasten. Dit wordt Padaseva Bhakti genoemd.

Padaseva Bhakti betekent letterlijk: de Lotus Voeten van God dienen. Maar waar bevindt God zich? In ieders hart. Padaseva betekent de noden van de mensen lenigen. Padaseva is hetzelfde als Karma Yoga. Van de negen vormen van Bhakti geeft Padaseva de meeste vreugde.

Wil je in Nederland meedoen met OM Chanting, neem dan contact op via omc@bhaktimarga.nl.
OM Chanting wordt in Almere, Delft, Lelystad, Amsterdam, Leiden, Apeldoorn, Den Haag, Utrecht en Tilburg beoefend. Kijk op de kalender van deze website voor data en locatie.

Vibhuti  verschenen op de foto’s van Paramahamsa Vishwananda, Mahavatar Babaji en het beeldje van Maria